Kisadmin képző


Craftábor - Kisadmin képző

Kik a Kisadminok?

A Kisadminok a tábor ideje alatt együtt játszanak, craftolnak a többi gyerekkel. A Kisadminnak feladatai vannak: ők támogatják a játékot, kiszűrik azokat az elemeket, amik ezt elrontják (pl. SPAM, trollkodás, rombolás stb.), olyanná próbálják tenni a szervert, hogy szívesen játsszon mindenki. A Kisadminoknak a kisujjukban van a rengeteg parancs kódja, a játék nyelvezetének ismerete, így tudnak segíteni a kevésbé gyakorlott játékosoknak is.

Mi a Kisadmin Képző?

A Kisadmin képző egy 2 alkalomból álló találkozót jelent. A képzésen részt vevő gyerekek már kellő tudással és magabiztossággal rendelkeznek a Minecraft világában, továbbá olyan kompetenciák fejlesztésére is sor kerül, mint a kommunikáció, konfliktuskezelés és problémamegoldó képesség. Kisadminnak lenni önkéntesen vállalt feladat, a gyerek maga ismeri fel, hogy jó dolog a kisadminság, kialakul a szándék az önfejlesztésre, így sikeressé válik a tanulás folyamata.

A Kisadmin Képző tulajdonképpen egy mini vezetőképző. A sok csoportos játék, és közös munka során együtt felülvizsgáljuk és értelmezzük a Kisadminok Kódexét és közben kommunikációnkat, konfliktuskezelési módjainkat is fejlesztjük.

Kiből lehet Kisadmin?

Hogyan lehet jelentkezni?

10 gyerek jelentkezését tudjuk fogadni, akik megfelelnek a feltételeknek.

A jelentkezéshez érdemes a szülőknek és a gyerekeknek együtt nekivágniuk. Először a 10 kérdésből álló minecraftos tudásmérőt kell kitölteni, aztán a jelentkezési lapot jelentkezés menü pontnál.

A jelentkezés után egy válasz e-mailben meg is erősítjük a jelentkezést.

A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. A jelentkezést követően díjbekérő számlát küldünk e-mailben. majd a befizetést követően számlát állítunk ki.

Időpont: 2021. június 4. és 11. 16:30-18:00 óra

Helyszín: Human-Net Alapítvány Közösségi Háza, Nyíregyháza, Örökösföld, Semmelweis utca 24.

Részvételi díj: 6.000 Ft